Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!


ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!

Λα Ιλάχ ιλ Αλλάχ, Μοχαμέτ ντουρ ρασούλ Ουλάχ
(Ένας ο Θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ)
Ισλαμική Επίκληση
Ανάθεμά σε Μπότσαρη κι εσένα Κουτσονίκα,
με τη δουλειά που κάματε ετούτον τον χειμώνα,
να βάλτε όρνια τον Πασά μέσα στο Κακοσούλι.
Ελληνικό Δημώδες
«Το Ισλάμ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό»...
Αρκεί να αντικαταστήσετε τον Ήλιο του Πασόκ με την μουσουλμανική Ημισέληνο στην πράσινη ισλαμική σημαία του Ανδρέα Παπανδρέου, αδελφού των Καντάφι, Αραφάτ και των ομοίων τους, για να ανιχνεύσετε την πορεία της γενιάς του Πολυτεχνείου, των σχεδόν σαράντα τελευταίων χρόνων (των παρά μία τεσσαράκοντα) από την μεταπολιτευτική Δημοκρατία του 1974, στην παρασιτική Δημοκοπία του 1981 και την πολυπολιτισμική (πάνω απ’ όλα) Χρεωκοπία του 2013, στην οποία οδήγησαν, και οδηγούν ακόμη, αυτοί οι ουτιδανοί, πολυτεχνίτες και ερημοκαλυβίτες, το Έθνος των Ελλήνων.
Σημίτες (όνομα και πράγμα) και Χαμ(ερπ)ίτες της πολιτικής (Παπανδρέου, Παπατζήδες, Παυλόπουλοι, Παπουτσήδες και λοιποί -πουτσήδες, -ήδες, -ίδες και τα συν αυτοίς βαρ-ίδια, για όσους εξ αυτών φέρουν τέτοια) μετέτρεψαν την Ελλάδα σε «Μεθυσμένο Καράβι», σε «Βαπόρι απ’ την Πέρσία», σε νέα «Σάμινα» που έπεσε στα βράχια, γιατί οι ταγοί (τράγοι είπατε;) ήτανε σφόδρα απασχολημένοι, είχαν κατά την λαϊκή ρήση «δουλειές με φούντες».
Ελλάς, χώρα ελάχιστων ηρώων και μυρίων προδοτών, αυτή ήτανε πάντα η όψη σου, που με βιά μετράει τη γή, που καταπάτησαν αλλογενείς και μισέλληνες, και που για να ανακτηθεί θα πρέπει να γνωρίσουν την κόψη του σπαθιού την τρομερή.
Οι ελάχιστοι στον αριθμό αλλά μέγιστοι στην ψυχή Ήρωες του Ελληνισμού ήταν πάντοτε ιστορικά αρκετοί, για να ανατάξουν το Έθνος των Ελλήνων. Μας το δίδαξε άλλωστε, εδώ και διόμισυ χιλιάδες χρόνια, ο αινικτής, ο οχλολοίδωρος Ηράκλειτος: «Είς εμοί μύριοι, ει άριστος εί». Αρκεί οι άριστοι να αφυπνισθούν.
                     Ακούς Ελλάδα; Αφυπνίσου!
12 Οκτωβρίου 2012
Ημέρα Απελευθέρωσης των Αθηνών
από την γερμανική κατοχή
Χρίστος Γούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου